TRUALL për Shitje në Mullet

Info

Trualli ndodhet buzë rrugës, me pamje nga Kalaja e Petrelës, thjeshtësisht i aksesueshëm nga rruga e re që është ndërtuar për ti shërbyer kompleksit rezidencial që gjendet në zonë. Aktualisht brenda sipërfaqes së truallit ndodhet një shtëpi private dhe toka shitet bashkë me shtëpinë.

 

Adresa:

Mullet

Zona:

farke

Tipologjia:

truall

360,000.00 €
Apliko për pronën

Shiko të tjera