Ambjent komercial me QIRA!

Info

Ambjenti ndodhet në katin përdhe të objektit rezidencial “Tower Bridge 1”. Fasada e tij ka ekspozim të dyfishtë nga “Rruga e Dibrës” dhe nga oborri anësor i objektit i cili ofron hapësira estetikisht të kuruara me gjelbërim dhe element urbane. Në këtë pjesë të oborrit ofrohet mundësia e shfrytëzimit të një hapësire të jashtme në funksion të biznesit që do të ushtrojë aktivitet. Ambjenti disponon një tualet të brendshëm dhe predispozitë instalimesh për një tualet të dytë.

Bashke me kete ambjent ofrohet mundësia e një ambjenti shtesë në katin (-1) të godinës për nevoja magazinimi apo parkimi me pagesë extra.

Adresa:

Rruga e Dibrës (Komisiariati nr.4)

Zona:

qsut-xhamlliku-kinostudio

Tipologjia:

ambjente-tregtare

Gjendja:

Bosh

Banjo:

2

Siperfaqja Neto:

110m2

Siperfaqja Bruto:

110m2

Orjentimi:

Lindje

140000 lekë/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera