Ambjent tregtar me QIRA në Rrugën e Durrësit

Info

Preferoni Rrugën e Durrësit si vendndodhje per biznesin tuaj?

Ambjenti pozicionohet ne katin e parë në Rrugën e Durrësit, ofron vizibilitet maksimal dhe është mjaft i përshtatshëm për biznese që duhet të jenë të ekspozuara në rrugë kryesore.

Sipërfaqja është 80 m2 dhe organizohet në dy hapësira, një tualet me dritare, një verandë personale rreth 20m2 me pamje nga rruga.
Ambjenti ofron mundësinë e dy akseseve, njëri nga rruga kryesore dhe tjetri nga hyrja e pallatit për arsye furnizimi.
Ambjenti sapo është rikonstruktuar, patinuar, lyer dhe i ndricuar me spote.

1,000.00 €/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera