Ambjent tregtar me Qira perballe Maternitetit te Ri

Info

Ambjenti ndodhet në katin 0 të një objekti të ri me funksion komercial dhe rezidencial të përfunduar para pak muajsh. Thjeshtësisht i aksesueshëm nga Bulevardi “Zhan D’Ark”,ambjenti ofron hyrje paralele në fasada të ndryshme të tij duke mundësuar një proces furnizimi optimal për tipologji aktivitetesh të ndryshme.
Avantazhe: vetrata të larta,personalizim në varësi të llojit të aktivitetit,ambjente te jashtme të kuruara me gjelbërim etj.

Adresa:

Bulevardi “Zhan D’Ark”,përballë te “Materniteti Ri”

Zona:

brryli

Tipologjia:

ambjente-tregtare

Gjendja:

Bosh

Dhoma:

1

Banjo:

1

Siperfaqja Bruto:

230m2

Orjentimi:

Jug - Lindje

1,800.00 €/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera