Ambjent tregtar me QIRA tek zona Astir-it

Info

Ambjenti ndodhet në zonën e Astirit dhe organizohet në sipërfaqen e katit të 2-të të një objekti me funksione te kombinuara tregtare dhe rezidenciale. I ndricuar nga të gjitha drejtimet ambjenti nuk ka ndarje të brendshme dhe kjo e favorizon në mundësinë e organizimit të hapësirës në përshtatshmëri të funksionit që do të marri. Shërbehet nga dy tualete të brendshme,sistem qëndror ngrohje/ftohje,spote,vetrata izoluese.Akses nga shkalle individuale. I përshtatshëm për biznese me funksione të ndryshme.

Adresa:

Rruga "Aleksandri i Madh"

Zona:

astir-unaza-re

Tipologjia:

tipologjia

Gjendja:

Bosh

Banjo:

3

Siperfaqja Bruto:

400m2

Kati:

2

Sherbime:

Shkalle individuale

150000 lekë/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera