Ambjent tregtar në SHITJE, buzë rrugës kryesore tek Ministria e Jashtme

Info

Ambjenti ndodhet në katin e parë të një pallati ekzistues të lokalizuar buzë rrugës kryesore. Shkallët të japin akses të personalizuar brenda në ambjent. Hapësira e tij është e rregullt dhe e përshtatshme për tipologji të ndryshme biznesi. Disponon një hapësirë për magazinë dhe një tualet.

Prona disponon certifikatë pronësie.

Adresa:

Ministria e Jashtme

Zona:

lana-bulevard

Tipologjia:

ambjente-tregtare

Banjo:

1

Siperfaqja Bruto:

60m2

Kati:

1

Orjentimi:

Veri - Perëndim

210,000.00 €
Apliko për pronën

Shiko të tjera