Apartament për QIRA – Rezidenca “Kodra e Diellit 1”

Info

“Shtëpia me 18 dritare!”

Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe ndodhet në Rezidencën Kodra e Diellit 1, në një nga rezidencat më të preferuara në Tiranë.
Apartamenti organizohet në zonën e ditës e cila komunikon në mënyrë fluide me ambjentin e kuzhinës të ndricuar nga vetratat e mëdha dhe i ndarë vizualisht nga një separe/bibliotekë. Zona e natës organizohet në 3 dhoma gjumi: dhoma matrimoniale (me tualet personal me dritare) dhe dy dhoma fëmijësh.

Falë orientimit shumë të favorshëm është i ndricuar përgjatë gjithë ditës duke e kthyer në një apartament shumë të këndshëm per banim.

Adresa:

Rezidenca Kodra e Diellit 1

Zona:

21-dhjetori-rr-kavajes

Tipologjia:

apartament

Dhoma:

3

Banjo:

2

Siperfaqja Neto:

97m2

Siperfaqja Bruto:

107m2

Kati:

Dytë banim

Orjentimi:

Lindje - Perëndim

650.00 €/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera