Apartament 3+1 për QIRA – Rezidenca “Kodra e Diellit 1”

Info

“Shtëpia me 18 dritare!”

  • Super Apartament 3+1 me QIRA!
  • Vendodhja: Rezidenca “Kodra e Diellit 1”
  • Tiplogjia: 3+1+2
  • Sipërfaqe: 107 m2

Apartamenti është totalisht i mobiluar dhe ndodhet në Rezidencën Kodra e Diellit 1, në një nga rezidencat më të preferuara në Tiranë.
Apartamenti organizohet në zonën e ditës e cila komunikon në mënyrë fluide me ambjentin e kuzhinës të ndricuar nga vetratat e mëdha dhe i ndarë vizualisht nga një separe/bibliotekë. Zona e natës organizohet në 3 dhoma gjumi: dhoma matrimoniale (me tualet personal me dritare) dhe dy dhoma fëmijësh.

Falë orientimit shumë të favorshëm është i ndricuar përgjatë gjithë ditës duke e kthyer në një apartament shumë të këndshëm per banim.

Address:

Rezidenca Kodra e Diellit 1

Zone:

kodra-diellit

Tipology:

apartament

Rooms:

3

Bathrooms:

2

Net Area:

97m2

Gross Area:

107m2

Floor:

Dytë banim

Orientation:

Lindje - Perëndim

380.00 €
Apliko për pronën

Shiko të tjera