Jepet magazinë me Qira në Sauk

Info

Godina ndodhet pranë rrugës qëndrore dhe është thjeshtësisht e aksesueshme. Në pjesën e përparme shërbehet nga një sipërfaqe e lirë për furnizim. Ka lartësi rreth 5m dhe është e përshtatshme për magazinime të ndryshme. Qepen elektronik,ndricim i brendshëm me neonë industrial.

Disponibilitet i menjëhershëm,cmim i favorshëm!
Na kontaktoni për një vizitë në pronë.

Adresa:

Sauk i Vjetër

Zona:

sauk

Tipologjia:

magazina

Siperfaqja Bruto:

200m2

1,000.00 €/muaj
Apliko për pronën

Shiko të tjera