Shiten apartamente buzë detit.Nxitoni të përzgjidhni tuajin!

Info

Një nga arsyet pse duam të blejmë një shtëpi në plazh vjen nga dëshira për të kaluar pushimet me njerëzit tanë të dashur!
Tani është koha ideale pë të projektuar blerjen e një shtëpie buzë detit!
Në Habitat ofrojmë zgjedhje të mira për të gjitha mundësitë.Disponojmë një portofol të pasur pronash në vendet më të kërkuara të bregdetit të Shqipërisë!

Kontaktoni me stafin e Agjensisë tonë dhe zgjidhni vendodhjen dhe pronën që ju përshtatet më shumë!

Apliko për pronën

Shiko të tjera