SHITET ambjent tregtar përballë “Fabrikes së Birrës”

Info

Ambjenti ndodhet në katin përdhe të një objekti te ri me funksion komercial dhe rezidencial të ndërtuar gjatë 3 viteve të fundit. Objekti lokalizohet vetëm 50 m në distancë nga Rruga e Kavajës dhe fare pranë Unazës së Re.

I përshtatshëm për cdo lloj biznesi.

Adresa:

Përballë "Fabrikës së Birrës", 50 m nga Rruga e Kavajës.

Zona:

yzberisht-kombinat-selite

Tipologjia:

ambjente-tregtare

Gjendja:

Në proces hipotekimi

Siperfaqja Bruto:

63m2

Apliko për pronën

Shiko të tjera