SHITET truall në bregdetin e Karpen-it në Kavajë

Info

Trualli lokalizohet fare pranë detit dhe i aksesueshëm thjeshtësisht nga rruga kryesore. Zona ofron një bregdet thuajse të virgjër me bukuri natyrore dhe investime të vogla private. Bredgdet i preferuar nga vizitorë të huaj dhe vendas. Trualli disponon certifikatë të rregullt pronësie.

 

Adresa:

Karpen,Kavaje

Zona:

kavaje-rrogozhine-lushnje

Tipologjia:

truall

Gjendja:

Me certifikatë pronësie

Siperfaqja Bruto:

2000m2

Apliko për pronën

Shiko të tjera