SHITET truall në zonë industriale, rruga dytësore Vorë – Marikaj

Info

Trualli ndodhet në një zonë të miratuar si “zonë industriale” nga Bashkia Vorë dhe ka sipërfaqe të rregullt. Pozicionimi i tij buzë autostradës dhe aksesi nga rruga dytësore Vorë-Marikaj e favorizojnë shfrytëzimin ndertim godinash industriale dhe bisnesi të llojeve të ndryshme.

Adresa:

Rruga dytësore Vorë-Marikaj

Zona:

vore

Tipologjia:

truall

Gjendja:

Me hipotekë

Siperfaqja Bruto:

1475m2

152,000.00 €
Apliko për pronën

Shiko të tjera