Qira

HABITAT REAL ESTATE është një skuadër e përbërë nga profesionistë me eksperiencë dhjetë vjecare në sektorin e pasurive të patundshme.

Ofrojmë shërbim në qiramarrje dhe qiradhënie të apartamenteve, vilave, zyrave dhe njësive tregtare në qytetin e Tiranës, Durrësit, Vlorës. Ne jemi të ndërgjejshëm që koha është një nga faktorët më të rëndësishëm për dhënien me qira të një prone, prandaj pronat tona nuk qëndrojnë më gjatë se dy muaj të ekspozuara.

Falë eksperiencës disa vjecare në tregun imobilar disponojmë një portofol të gjerë pronash dhe database të madh klientësh. Korrektesa dhe besimi janë në themel të punës sonë të përditshme prandaj kujdesemi të ndërtojmë raporte afatgjata dhe të krijojmë një rrjet klientësh të kënaqur.

Asistojmë cdo kërkesë të klientit me seriozitetin maksimal dhe ofrojmë zgjidhje efikase në varësi të dëshirës dhe mundësive financiare.